Lokaler

Kvarterslokal

Föreningen äger en lokal som är till för alla i föreningen. Där hålls möten, evenemang och årsstämmor mm. Med sitt utrustade kök går den också utmärkt att hyra för privata tillställningar eller barnkalas.
Bokningskalender, regler och kontaktuppgifter till kontaktansvarig finns på anslagstavlan i hallen.

Bastu och relax

I kvarterslokaln finns en bastu och relax som kan bokas när kvarterslokalen inte är uthyrd. I relaxavdelningen finns det duschar och stolar för avkoppling.. Bastun bokas för två timmar åt gången och bokningslista finns på anslagstavlan i kvarterslokalens hall.
Bastun ska städas så att den är fräsch och fin igen för nästa boende. Ansvarig för bastun är lokalansvarige för kvarterslokalen.

Verktygsförråd

Det finns ett gemensamt förråd där föreningen förvarar gemensam utrustning såsom skottkärror, trädgårdsredskap, stegar mm. Där finns också ett begränsat antal platser för cykelförvaring för de boende.

Trädgårdsredskapen får du som boende låna men de ska ställas tillbaka rengjorda efteråt. Kontakta vicevärden om något går sönder så det kan åtgärdas.

Släpkärra

Föreningen äger också en läpvagn som alla boende kan hyra för 50 kr/dag. Bokning sker på anslagstavlan i kvarterslokalen och nycklar hämtar/lämnar du hos vicevärden. Släpvagnen ska naturligtvis städas efter användning.

Återvinningsrum

I vårt återvinningsrum kastar du dina vanliga hushållssopor och matavfall. Där finns också behållare där du kan lämna glas, metallförpackningar (inte metallskrot), batterier, glödlampor, papper, pappersförpackningar och wellpapp.

Här får du dock INTE kasta kemikalier, hemelektronik, möbler eller annat som klassas som grovsopor. Sånt får du själv köra till kommunens återvinningscentral med.

Snickeri

Snickeriet är en lokal som du hittar på ”baksidan” av föreningslokalen.

Lokalen kan användas om man vill snickra eller bygga något. Det finns stora bänkar och en klassisk snickarbänk att använda samt en del verktyg att låna. Dessa skall stanna i lokalen!

Även målning kan ske här men lägg då ut skydd under så att inte det blir färgfläckar på golv eller bänkar.
OBS! Spraymålning får inte ske här inne!