Kvarterslokal

Föreningen äger en lokal som är till för alla i föreningen. Där hålls möten, evenemang och årsstämmor mm. Med sitt välutrustade kök går den också utmärkt att hyra för privata tillställningar för 200 kr/dygn och då ingår även bastun. Vill du hyra lokalen för barnkalas kostar det 100 kr/dag.

 

Självklart städar du lokalen efter användning. För bokning kontakta lokalansvarige. Bokningskalender, regler och kontaktuppgifter till kontaktansvarig finns på anslagstavlan i hallen.

Bastu

I kvarterslokaln finns en bastu som kan bokas när kvarterslokalen inte är uthyrd. I anknytning till bastun finns duschar och en relaxavdelning. Bastun bokas för två timmar åt gången och bokningslista finns på anslagstavlan i kvarterslokalens hall.

 

Bastun ska städas så att den är fräsch och fin igen för nästa boende. Ansvarig för bastun är lokalansvarige för kvarterslokalen.

Verktygsförråd samt släpkärra

Det finns ett gemensamt förråd där föreningen förvarar gemensam utrustning såsom skottkärror, trädgårdsredskap, stegar mm. Där finns också ett begränsat antal platser för cykelförvaring för de boende.


Trädgårdsredskapen får du som boende låna men de ska ställas tillbaka rengjorda efteråt. Kontakta vicevärden om något går sönder så det kan åtgärdas.


Föreningen äger också en läpvagn som alla boende kan hyra för 50 kr/dag. Bokning sker på anslagstavlan i kvarterslokalen och nycklar hämtar/lämnar du hos vicevärden. Släpvagnen ska naturligtvis städas efter användning.

Återvinningsrum

I vårt återvinningsrum kastar du dina vanliga hushållssopor och matavfall. Där finns också behållare där du kan lämna glas, metallförpackningar, batterier, glödlampor, papper, pappersförpackningar och wellpapp.


Här får du dock INTE kasta kemikalier, hemelektronik, möbler eller annat som klassas som grovsopor. Sånt får du själv köra till kommunens återvinningscentral med.

Snickeri

Snickeriet är en lokal som du hittar på "baksidan" av föreningslokalen.

Lokalen kan utnyttjas om man vill snickra eller bygga något. Det finns stora bänkar och en klassisk snickarbänk att använda samt en del verktyg att låna. Dessa skall stanna i lokalen!


Se till bara att städa efter er så det inte ligger en massa sågspån och skräp på golvet när nästa vill använda lokalen.

Även målning kan ske här men lägg då ut skydd under så att inte det blir färgfläckar på golv eller bänkar.
OBS! Spraymålning får inte ske här inne!